nedelja, 28. marec 2010

tele ti teletasto

spet sem malo servetkala. za obdarovanje videtove vide. lušno smo se imeli ta vikend. poleg tega vrča je dobila še šop mačic. sveže nabranih. pa še vsa teljta smo bila tam. in ne, ne mislim na kravje mladiče. teljta smo skupina starih, khm, mladih bab tabornic – čarovnic. tako se je namreč imenovala naša ekipa na vseh taborniških tekmovanjih, na katerih smo se ene z več, druge z malo manj kondicije gonile po hribih in dolinah, vrtačah in njivah, potokih in travnikih. in teh ni bilo malo. tekmovanj mislim. lahko se pohvalim, da smo bile večkratne grčevske državne prvakinje.
joj, kje so že ti brezskrbni časi!

3 komentarji:

  1. kolk qlski vrč, čudovit. btw pozdravček od ene pp-jevske prvakinje;) se s puncami (ja, še vedno si pravimo punce;) ob rojstnodnevnih priložnostih nasmejimo, saj nam poleg ostalega še besede vrtača, kt, rot itd. dajejo zaleta za ure in ure debatiranj.

    OdgovoriIzbriši
  2. ja, in jaz sem srečna predstavnica teljt z mačicami u super vazi :)

    OdgovoriIzbriši
  3. @ajdacveti: sem vesela, da se kje najde še kakšna zagreta tabornica. sicer pa enkrat tabornik, vedno tabornik. upam pa, da si bomo vedno pravile punce in se tako tudi počutile. jaz se še vedno :-)

    @vida: sem, vesela, da si srečna in upam, da že krasi tvoje stanovanje. bom prišla prečekirat :-)

    OdgovoriIzbriši