torek, 30. marec 2010

barvaste

značk nikoli dovolj. to je moj moto. sem jih naročila. in dobila. danes. v najbolj kulski kuverti. od sestrične ninalene. ne smem napisat od te nartabuljše sestrične, ker bodo druge zamerile. je pa vsekakor najvišja od vseh nas. in s ta najdebelejšimi špegli. zdaj moram dobro razmisliti, kam jih bom napopala. drama queen gre na lovričevo jaknico, pa račka gre na lovričev voziček, pa lovro na kolesu gre na njegove supergice, pa ...


lovrič je dobil tudi risbico. joj, kako mu je podoben. bo v okvirju, ki bo na vratih njegove sobice.  hm, kje bi se dalo kupit takšno kratko majico? točno tako.

8 komentarjev:

  1. taku, še preden bom napisala, da kako sem vesela, da so značke dobile tako fanj lastnika/lastnico/malega lastnika, bi se rada pritožila nad tem, da imam najdebelejše šipce!!!! na-aaa. že od enga petega razreda vodi vila lila, si-vu-plee. ma trikrat hura za bratranca optika (po drugem kolenu) in stanjšane šipce!!!
    lovro je pa res kul - v živo še bolj kot na slikci na parketi!! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. preden lahko pritožbo obravnavam, bi prosila vila lilo, da navedbe ninalene potrdi. ninalena naj pripravi priče. sodno dvorano lahko najamemo v višnji gori. tam so baje rešli že par skrajnih primerov. strokovno mnenje pa bo podal optik, ki je tudi meni nekje v pšnjastem kolenu v sorodu. zadeve do nadaljnjega zaradi kočljivosti položaja v zdajšnjih razmerah ne morem več komentirati. situacija je namreč resna.

    OdgovoriIzbriši
  3. da se izognemo sodnim stroškom in nepotrebnemu najemanju sodne dvorane v višnji gori - priznavam in navedbe ninelene potrjujem. ampak!! - situacija je namreč res resna. priznavam, da imam med vsemi sestričnami največjo dioptrijo, ne vem pa kako je z debelino šipc! že deset let jih namreč rabim samo za prit iz stranišča do pojstle, tako res ne bi vedla kolikšna je debelina..
    da pa ta primer ne preide v skrajnost, prostovoljno zasedam prvo mesto.
    ali sta drugi dve stranki z mojo izjavo zadovoljni?

    btw. značke in zeleni lovrić so super ql. tudi mi imamo ivana u okvirji. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. z moje strani case solved. ninalena, se opravičevam za napačno navedbo. rogljički?

    OdgovoriIzbriši
  5. hm, oškodovanka v tem procesu se z rogljički strinja! in zraven bi imela še enu belu kafe! potem bom odžaljena in ne bom razmišljalal o nadaljnih sodnih postopkih! ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. ala no sestre/sestricne kaj se bomo zdej kregali

    FAMILIJA se ne krega !!!!!

    alaboh

    OdgovoriIzbriši
  7. a ta najbolj čorava sestrična bo tudi deležna kakega rogljička?! v mojem primeru rabim tolažbo ;)
    matija sej to ni kregarija - to je samo utrjevanje dejstev..

    OdgovoriIzbriši
  8. rogljički za vse. mislim, za vse, ki so z mano v žlahti. joj ne, bo preveč dela: za ninaleno in vila lilo :-) če bo pa matija zraven, pa mogoče tudi kakšnega dobi.

    OdgovoriIzbriši