sreda, 10. februar 2010

zapestnica malo drugače

objava vezenje na pepermint-u me je spomnila na srenješolske čase, ko sem izdelovala takrat moderne zapestnice iz preje za goblene. izdelovala za ves razred in še koga zraven. 


               tokrat sem se poigrala in ustvarila tele uhančke.


                     ma so kar dolgi. taki uhaneri. taki poletni.

6 komentarjev:

  1. ma dobro... a ti česa nimaš u ti tvoji šiši?! vse zvlečeš.. ;)
    oo, se spomnem teh zapestnic - sem jih tudi jst delala, tudi take na cikcak :)
    za uhančke si se pa fanj zmislila..

    OdgovoriIzbriši
  2. ja, sem tudi jaz delala na cikcak oziroma trikotničke, ma se moram še spomnit kako. nisem tega delala že 100 let.

    OdgovoriIzbriši
  3. jaaaa, to smo delali tudi mi. še pred kakšnim letom sem naredila eno samo črno za fanta. je bila kar kul. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. draga pegula aka monika, ker me resno skrbi zate sem se odločila, da zapišem takole -> ko boš začela pri sebi opažati sledeče (ali pa bo sledeče opazil zajc):vajino stanovanje bo imelo toliko vezenin in lovro in zajc toliko kap kot novoletni štant,tedensko boš menjala tapete, parket, barvala fasado, dekorirala avto z barvnimi pregrinjali, dnevno prekopavala vrt, in potem nadlegovala prodajalke v bližnjih trgovinah, češ ali potrebujejo pomoč na blagajni, redno nadlegovala frizerske salone, češ ali potrebujejo pralke las, ali pa nadlegovala lokalnega avtoelektričarja/vulkanizerja, češ ali jim lahko malo urediš račune, ali pa spraševala sestre v ZD, ali jim lahko urediš epruvete po barvah in abecedi-> POTEM JE ČAS DA SE VRNEŠ V SLUŽBO!!!you crazy workaholic.:)

    OdgovoriIzbriši
  5. joj, kolko si me pa zdej nasmejala. sicer pa so vse skrbi odveč, saj čez par mesecev že odhajam nazaj v službo :-) si me pa spomnila, da nisem še splela nobene kape. hm, pa pa tudi tale barvna pregrinjala za v avto niso slaba ideja :-)

    OdgovoriIzbriši