petek, 26. februar 2010

moja lolo

kako lovrič peca frajerce? najprej sem mislila, da s prikupnim nasmeškom, ki ga krasita zobka. potem sem pomislila na šarmantno gruljenje, gre za mešanico sikajočega kajmana in prehlajene kače. morda pa s pahljačastimi ušesi. pa sem se takoj spomnila, da zunaj vedno nosi kapo. zdaj vem, zakaj ga imajo vse male frajlice rade. ker jim mamica riše in podarja risbice.
ena od teh je tudi neža. je malo starejša, ima stanovanje, enkrat pa bo mogoče imela tudi bajto nekje na vipavskem :-) za zdaj mu pravi: "moja lolo". to je že dober znak...
tale risbica je zanjo. za nad posteljico. taka na harmoniko, te so zdaj priljubljene.
od skiciranja...

...do končnega izdelka

 
ideje za cartoon živalice sem dobila na širnem spletu. pa da ne bo pomote - lovrič je najlepši na svetu :-) po mamici.

4 komentarji:

  1. "moja, moja lolo" takoj ko sem rekla, da greva pogledat,kaj monika piše. glede bajte - ti že veš, kaka zblwda je v moji glavi.to, da je lovro najlepši zate drži, kar je zame neža.no, zakaj se ne bi dva najlepša enkrat najdla:). da ne bo ta tvoj blog postal ženitna ponudba.
    slikce so pa enkratne.se mi zdi, da jih bo želel še kdo.m

    OdgovoriIzbriši
  2. Monika, še dobro da Eva hodi u vrtec in se ne more z nami družiti na sprehodih, ker potem bi bil lolo tudi njen, pa itak je sej ga zmjerej ljubčka ku ste tle,... taku da neža pazi se .-)))),
    slikce so pa enkratne

    OdgovoriIzbriši
  3. uau super ideja! to je že kr mala poučna slikanica. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. babe, se bomo dobile na eni kavici pa preučile prednosti vaših hčera za lovriča. potem se lahko tudi za dogovorjeno poroko zmenmo :-)

    OdgovoriIzbriši