sreda, 8. september 2010

srečko

naj za trenutek odloži delo in odpočije stare kosti srečko. srečko je tiste vrste človek, ki ti da vse. in danes praznuje. in piha svečke. veliko svečk. pravijo, da moraš slavljencu zaželeti denar in srečo in zdravje. glede na to, da se srečko že kar nekaj časa spopada z leti in vsi vemo, kaj leta prinašajo - zdravstvene težave -  srečku želim predvsem zdravstveno neproblematično leto, v kolikor bo pa vseeno imel probleme, recimo z odpadanjem zob, je pa tukaj tolažba: 
za vsak problem in vsako zobno nevšečnost vedno obstaja več rešitev. vsadki so vedno zaželjena rešitev, saj predstavljajo stabilno, fiksno, estetsko zadovoljivo in trajno sanacijo problema. problem pa se začasno lahko reši tudi z delno snemljivo protezo, ki pa žal ponavadi povzroča večje ali manjše skrbi.
no, pa bodi dovolj glede možnih potencialnih problemov. srečku familija zajc želi najlepševše praznovanje in mu pošilja koš poljubčkov. cmok cmok cmok cmok

6 komentarjev:

  1. Že zaradi takega voščila je en velik Srečko;)

    OdgovoriIzbriši
  2. ne morem verjet kako si snela zadevo. u polno. jaz sem se tako narežala zdaj.kje si našla zobozdravnika tomaža rotarja.;)

    http://www.zobozdravnik-tomaz-rotar.com/zobozdravnik/vprasajte-zobozdravnika

    OdgovoriIzbriši
  3. ej alenka, samo v google vtipkaš odpadanje zob in dobiš vse odgovore na vprašanja. kaj vse folk na forumih ne sprašuje :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. pegula, jst pogrešam tvoje objave. :) kako je kaj mali veliki mož lovro?

    OdgovoriIzbriši
  5. ejla katja, prav danes pišem novo, sem bila kar nekaj v tujini in čisto zabasana s službo - no ja, ni opravičil. se javim v kratkem.

    OdgovoriIzbriši
  6. Če iščeš res pravega zobozdravnika, sem pisala o svoji izkušnji tudi svoj blog: Moj zobozdravnik. Zadovoljna! Klikni ali ne... navajam, kot dobro informacijo...

    Lep nasmeh vsem,
    Tatjana

    OdgovoriIzbriši