petek, 16. julij 2010

eno leto...

...je minilo prehitro. in mi smo še živi. enajstega je mali ojič upihnil svojo prvo svečko. imel je kar dve zabavi. vem, da kar en teden odlašam s tole objavo, a smo takoj po silnih rajanjih leteli na oddih. na lepšem baj d'vej noro uživali.
lovrič je celo skušal pihati tisto edino svečko na tortah. aha, kar tri so bile – uživali pa so tudi drugi banditi. so peli in pihali ko taveliki piromani. pa tudi malo starejši smo uživali. ob vseh dobrotah, ki smo jih spacali. po moje sem odšla s sobotne zabave s tremi kilami viška.
domač burek, solata s pečeno slanino, prepraženimi pinjolami, koruzo, popečenimi kruhovimi kockami, tremi vrstami solate, dvema vrstama radiča in zapovrh še perfektno začinjena, pa čevapčiči in pečene hrenovke, pa pečeno meso, pa francoska solata, pa samo bel kruh, pa tiramisu, pa pomidori in paprike in čebula in torte in tri vrste peciva, pa tunin namaz z koruzo, pa olive in melona in salame in tri vrste sira. vse to sem počasi napikala in znesla v usta. in ni mi bilo slabo :-)
okrasitev okoliša je bila predvsem barvasta in zastavičasta. torto sem seveda okrasila sama. prva lovrotova r. d. torta je morala biti drugačna. najdrugačnevša.

Ni komentarjev:

Objavite komentar